Otázky a odpovede k Klüber POLYLUB GLY 801

Použitie:

Klüber Polylub GLY 801je špeciálne mazivo,ktoré sa skladá z troch mazív. Syntetického, minerálneho a špeciálneho lítneho mydla.Používa sa na zníženie opotrebovania klzných ložísk, vodítok a malých ozubených koliesok z plastového materiálu. Vhodný pre  automobilové  vodiace tyče, pohyblivé diely pre reguláciu kúrenia vetrania, tesnenie tlmičov nárazu. Prvky priečnych tiahiel riadenia, mechanika sedadiel, vedenie posuvných striech, skupiny pedálov. Dobrá prilnavosť.

Mazanie plastov je špeciálne mnohými spôsobmi. Keďže správanie kovov a plastov sa v mnohých aspektoch líši, vlastnosti lubrikantov sa musia prispôsobiť plastom. 

V porovnaní s mnohými kovmi sú plasty relatívne mäkké. Tuhé mazivá, ktoré môžu dosiahnuť pozitívny účinok na mnoho kovových trecích bodov, môžu mať na plastických mazacích miestach negatívny alebo žiadny účinok.



Fórum - otázky a odpovede Klüber POLYLUB GLY 801



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac