Otázky a odpovede k PRO TEC AIRCONDITION FOAM CLEANER (P6122)

Vlastnosti:

Spoľahlivo odstraňuje nečistoty, baktérie, plesne a mikroorganizmy v systéme klimatizácie. Odstraňuje nepríjemné zápachy vyvolané baktériami a plesňami. Ochranný film na výparníku sa postará o čerstvý, čistý vzduch a optimálny chladiaci výkon. Jednoduchá aplikácia a to vďaka tomu, že klimatizácia sa nemusí rozoberať. 

Oblasť použitia:

Pre všetky vozidlá s klimatizáciou

Aplikácia:

Riaďte sa pokynmi doporučenými pokynmi výrobcu vozidla. Aplikáciu je odporúčané uskutočniť cez odpadovú kondenzačnú hadicu, ktorá je najčastejšie zo spodku vozidla. Výhoda je v to, že sa pomocou aplikačnej hadičky pribalenej k produktu dostane čistiaca látka priamo na výparník klimatizácie. Druhou výhodou je, že nevzniká nebezpečenstvo zatečenia produktu do elektronických zariadení pri aplikácii cez výduchy vzduchu vo vnútri vozidla. 



Opakovací cyklus:

Každých 6 mesiacov

Obsah:

250 ml


Fórum - otázky a odpovede PRO TEC AIRCONDITION FOAM CLEANER (P6122)



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac