Otázky a odpovede k PRO TEC OIL BOOSTER (P1301)

Vlastnosti:

Oil Booster redukuje fosfátové zložky, používa bezpopolnaté činidlá a neobsahuje ťažké kovy. Zabezpečuje nižšiu spotrebu paliva a redukuje spotrebu oleja. Redukuje trenie a opotrebovanie a chráni pred hrdzou a koróziou. Predchádza usadeninám v mazacom systéme a neutralizuje kyseliny v motore. Zabraňuje stvrdnutiu tesnení a maže všetky pohyblivé časti. Chráni motor počas predĺžených servisných intervalov (Long Life servis). 

Oblasť použitia:

Oil Booster je vhodný pre všetky typy motorových olejov a do všetkých benzínových a dieselových motorov. Vhodný aj do manuálnych prevodoviek a diferenciálov. Oil Booster je prispôsobený aj pre použitie vo vozidlách s filtrom pevných častíc. 

Aplikácia:

Oil Booster pridajte do nového oleja pri každej výmene oleja. Pred použitím doporučujeme vyčistiť olejový systém prípravkom P1001 – Engine Flush. 

Opakovací cyklus:

Pri každej výmene motorového oleja.

Obsah:

375 ml


Fórum - otázky a odpovede PRO TEC OIL BOOSTER (P1301)



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac