Otázky a odpovede k SHELL Corena S2 R (už sa nevyraba)

Viskozita: ISO VG 46

PopisShell Corena S2 R 46 (povodé označenie Corena D 46) sú špeciálne kompresorové oleje tvorené veľmi kvalitnými základovými olejmi a starostlivo zvolenými druhy prísad. Vďaka svojmu zloženiu zaisťujú veľmi účinnú ochranu zariadenia proti korózii, proti opotrebovaniu a umožňujú predĺžené výmenné intervaly. 
Kompresorové oleje Shell Corena D sa vyznačujú dobrou deemulgačnú schopnosťou a nepatrným sklonom k ​​peneniu. Výrobky sú bezpečné pre väčšinu bežne používaných tesniacich materiálov. Vysoká odlučivosť oleja od vody, ku ktorej dochádza v bežných separačných zariadeniach, potláča tvorbu stabilných emulzií. Výrazne sa tak znižujú náklady na likvidáciu kondenzátu. Oleje Shell Corena D spĺňajú poťžadavky na mazacie oleje triedy VCL podľa normy DIN 51 506 a DAH podľa ISO 6743/3A. Shell Corena D zaručujú: 
- Vysokú odolnosť proti starnutiu 
- Účinnú protikoróznu ochranu 
- Vynikajúca detergentno-disperzné vlastnosti 
- Dobrú ochranu proti opotrebeniu 
- Vynikajúca čistotu systému 

Použitie: 
Kompresorové oleje radu Shell Corena D sú vhodné pre rotačné a skrutkové vzduchové kompresory s 
chladením pomocou vstrekovaného oleja a najmä tam, kde je vyžadovaný olej s dobrou odlučivosť odvody.

Náhrada za tento produkt




Fórum - otázky a odpovede SHELL Corena S2 R ISO VG 46 (už sa nevyraba)



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac