Otázky a odpovede k HENKEL LOCTITE SI 5927 CR 315 ML

HENKEL LOCTITE SI 5927 CR je špeciálne navrhnutý pre automobilový priemysel, kde poskytuje spoľahlivé tesnenie voči vlhkosti, prachu a extrémnym teplotám. Tento jednozložkový silikónový tmel je ideálny na aplikácie, kde je potrebná vysoká flexibilita a odolnosť voči vibráciám a mechanickému napätiu.

Hlavné vlastnosti a výhody:

  • Odolnosť proti extrémnym podmienkam: Produkt je odolný voči UV žiareniu, ozónu a extrémnym teplotám, čo zabezpečuje dlhodobú stabilitu a tesnosť spojov.
  • Vysoká prilnavosť: Excelentná adhézia k množstvu materiálov vrátane kovov, plastov a kompozitných materiálov používaných v automobilovom priemysle.
  • Flexibilita a pružnosť: Zachováva svoju elasticitu a prilnavosť aj pri nárazoch a vibráciách, čo je kľúčové pre aplikácie v dynamickom prostredí automobilov.
  • Jednoduchá aplikácia a údržba: Jednozložková formula umožňuje jednoduchú aplikáciu bez potreby zmiešania zložiek a je odolný voči vode a čistiacim chemikáliám.

Aplikačné oblasti:

  • Tesnenie krytov motorov, prevodoviek a iných kritických komponentov.
  • Tesnenie svetlometov a iných exteriérových komponentov automobilov.
  • Aplikácie vyžadujúce vysokú odolnosť voči chemikáliám a teplotným rozdielom.

HENKEL LOCTITE SI 5927 CR zabezpečuje spoľahlivé tesnenie a ochranu pre automobilové komponenty v náročných podmienkach, čím zvyšuje ich životnosť a znižuje potrebu údržby. Je ideálnym riešením pre výrobcov a servisné strediská hľadajúce efektívne a trvanlivé tesnenie.

1ks

Fórum - otázky a odpovede HENKEL LOCTITE SI 5927 CR 315 ML



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac