Otázky a odpovede k MOBIL DTE 24 ULTRA

Viskozita: ISO VG 32
Popis produktu

Oleje radu Mobil DTE ™ 20 Ultra sú vysoko výkonné hydraulické oleje proti opotrebovaniu s predĺženou životnosťou oleja a preukázali až dvakrát dlhšie intervaly výmeny oleja oproti podobným konkurenčným olejom (*).

Spĺňajú prísne požiadavky na hydraulické systémy využívajúce vysokotlakové vysokovýkonné čerpadlá a ďalšie komponenty hydraulického systému, ako napríklad servoventily s tesnou vôľou a numericky riadené (NC) obrábacie stroje. Výrobky vykazujú vynikajúcu oxidačnú a tepelnú stabilitu, čo umožňuje dlhú životnosť oleja a minimalizáciu tvorby usadenín v náročných podmienkach a pri náročných hydraulických systémoch využívajúcich vysokotlakové čerpadlá s vysokým výkonom. Udržiavanie čistého výkonu chráni dôležité komponenty hydraulického systému pred funkčnými poruchami, ako je napríklad servo s vysokou toleranciou a proporcionálne ventily, ktoré sa vyskytujú v mnohých moderných hydraulických systémoch.

Tieto výrobky spĺňali najprísnejšie výkonnostné požiadavky širokej škály výrobcov hydraulických systémov a komponentov, čo umožňovalo použitie jediného produktu s vynikajúcimi výkonovými vlastnosťami.

(*) s viskozitným indexom 32/46/68 a systémom proti opotrebeniu na báze zinku - spĺňa minimálne požiadavky ISO 11158 (L-HM) a / alebo DIN 51524-2 (typ HLP).


https://www.youtube.com/watch?v=cFLcvbGFJkM

Fórum - otázky a odpovede MOBIL DTE 24 ULTRA ISO VG 32



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac