Otázky a odpovede k ADDINOL chisel paste

Viskozita: NLGI 1

POUŽITIE

Rozmedzie pracovných teplôt: -20°C až 1 100°C

ADDINOL Chisel Paste je priľnavé mazivo zabraňujúce zváranie svoriek za studena a oteru nástrojov a puzdier.

ADDINOL Chisel Paste tvorí na nástrojoch, puzdrách, skrut-kách a bajonetových spojkách účinný mazací a oddeľovací film, ktorý chráni povrch proti korózii a korózii spôsobenú trením.

Mazivo ADDINOL Chisel Paste sa používa napr. v hydraulických a pneumatických kladivách a u skrutkových a všetkých druhov bajonetových spojok ako napr. spojenie vyvr-távacej tyče.

Mazivo ADDINOL Chisel Paste nie je vhodné na mazanie valivých a klzných ložísk.

POPIS PRODUKTU

□ ADDINOL Chisel Paste je vysokoteplotné separačné mazivo NLGI triedy 1 so zahusťovadlom na báze hlinitého komplexného mydla. Toto mazivo je vyvinuté z chemicky neutrálnych nosných prostriedkov so špeciálnymi aditívami a pevnými zložkami vo forme jemne rozptýlenej medi a grafitu.

□ Mazivo ADDINOL Chisel Paste bolo koncipované výhradne pre aplikáciu plastického maziva. To znamená, že veľká časť nehybného maziva pri zodpovedajúcom tlakovom zaťažení vytvorí medený plát a grafitom upravený povrch, čo je považované ako najlepšia ochrana proti zváraniu za studena a oteru.



Fórum - otázky a odpovede ADDINOL chisel paste NLGI 1



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac