Otázky a odpovede k MOBIL DELVAC 1 LE

Viskozita: SAE 5W-30

Popis produktu:
Mobil Delvac 1 LE 5W-30 je plne syntetický vysoko výkonný ťažký dieselový motor olej, ktorý, keď v porovnaní s bežnými 15W-40 motorových olejov, pomáha k dlhej motora a výfukového systému života a zároveň poskytuje dlhú vypúšťací schopnosti a zníženie spotreby paliva potential1 pre moderné motorovej nafty motory, vrátane motorov s filtrom pevných častíc (DPF). Mobil Delvac 1 LE 5W-30 využíva state-of-the-art technológiu cieľom priniesť zákazníkom výnimočný výkon v moderných nízkoemisných motorov. Mobil Delvac 1 LE 5W-30 je odporúčaný pre použitie v rade náročných aplikáciách a prevádzkových prostredí vyskytujú v on-cestnej doprave a off-road baníctvo, stavebníctvo, poľnohospodárstvo a priemysel.
Výkon Mobil Delvac 1 LE 5W-30 je výsledkom vývojovej práce s hlavnými výrobcami zariadení a aplikácie najnovších technológií mazanie. Tento produkt súčasne spĺňa MB-Approval 228.51 a MB-Approval 228.5 požiadavky v 5W-30 viskozity.
 1 Spotreba paliva potenciál je závislý na vozidlá / technika typu, vonkajšej teploty, jazdných podmienkach a aktuálne viskozita kvapaliny.
Vlastnosti a výhody
Vysoký výkon, nízke emisie motorov výrazne zvýšiť požiadavky na motorové oleje. Prísnejšie Konštrukcia motora znižuje spotrebu oleja, čo vedie k menšej potrebe nového oleja pre doplnenie spotrebovaných aditív. Tepelné namáhanie mazivá sa zvyšujú s použitím chladičov inter-a turbokompresorov. Vyššia vstrekovanie paliva a tlaky vo valcoch motora a oneskorená synchronizácia zlepšujú efektívnosť spaľovania, pričom ale tiež zvyšujú teploty motora, prchavosť, a sadzí naloženie oleja. Pokročilá technológia v Mobil Delvac 1 LE 5W-30 ponúka vynikajúcu výkonnosť v týchto ťažkých podmienkach a poskytuje ochranu výfukových systémov vybavených DPF. Ďalšie kľúčové výhody tohto produktu, najmä v porovnaní s konvenčnými 15W-40 motorových olejov, patria:


Fórum - otázky a odpovede MOBIL DELVAC 1 LE 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac