Otázky a odpovede k MOBIL DELVAC XHP ULTRA LE

Viskozita: SAE 5W-30

Popis produktu:

Mobil Delvac XHP Ultra LE 5W-30 je olej pre dieselové motory extra vysokého výkonu navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu ochranu a potenciál úspory paliva v moderných, vysoko výkonných, motormi s nízkymi emisiami používanými v náročných cestných aplikáciách. Tento motorový olej bol konkrétne navrhnutý tak, aby spĺňal najnovšie požiadavky MB-Approval 228.51 & MAN M 3677 pre moderné dieselové motory. Je formulovaný s pokročilou syntetickou technológiou základných olejov, ktoré poskytujú vynikajúcu fluiditu pri nízkych teplotách, zadržiavanie viskozity pri vysokých teplotách, kontrolu letučnosti a prispievajú k potenciálu úspory paliva.

Vlastnosti a potenciálne výhody:

Vysokovýkonné dieselové motory s nízkym obsahom emisií významne zvyšujú požiadavky na mazivá pre motory. Prísnejšia konštrukcia motora, použitie medzichladiča a turbodúchadiel zvyšuje mechanické a tepelné namáhanie maziva. Pokročilá technológia v Mobil Delvac XHP Ultra LE 5W-30 prináša výnimočný výkon a ochranu výfukových systémov vybavených DPF.

Klúčové výhody zahŕňajú:

- Vynikajúca ochrana proti zahusťovaniu oleja, degradácii, vysokoteplotným usadeninám a tvorbe šlamu: Prispieva k dlhej životnosti oleja,       pomáha zabraňovať prilepeniu piestnych krúžkov pre lepšiu ochranu a účinnosť motora. 
- Vynikajúca ochrana proti opotrebeniu, skrečovaniu a korózii: Pomáha kontrolovať opotrebenie pri náročnej prevádzke, podporuje dlhú   životnosť motora. 
- Vynikajúca fluidita pri nízkych teplotách: Prispieva k vynikajúcej čerpeľnosti oleja a cirkulácii, umožňuje prevádzku v chladných klímatskych   oblastiach.

Aplikácie:

- Odporúčané ExxonMobil pre použitie v: 
- Najnovšej generácii nákladných vozidiel a autobusov MB vyžadujúcich mazivá MB-Approval 228.51. 
- Najnovšej generácii nákladných vozidiel a autobusov MAN vyžadujúcich schválené mazivá MAN M 3677. 
- Vo vozidlách a autobusoch (iba pri prevádzke v oblastiach s ultra nízkym obsahom síry) bez časticových filtrov. 
- V nákladných vozidlách a autobusoch rôznych hmotnostných kategórií. 


Fórum - otázky a odpovede MOBIL DELVAC XHP ULTRA LE 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Starý olej v aute ? Príznaky, že je čas vymeniť olej

Výmena oleja podľa odporúčania výrobcu auta je najdôležitejší a najjednoduchší spôsob ako sa postarať o životnosť a chod Vášho motora. Motorový olej znižuje trenie a maže pohyblivé časti v motore, ale aj zabraňuje prachu, špine a pilinám v motore poško...
čítať viac