Otázky a odpovede k RAVENOL SFE

Viskozita: SAE 5W-20

Ravenol SFE 5W-20 je plne syntetický motorový olej s nízkym trením s technológiou CleanSynto® pre motory osobných  automobilov so zážihovými a vznetovými motormi s alebo bez preplňovania a s priamym  vstrekovaním. Minimalizuje trenie, opotrebenie a spotrebu paliva s vynikajúcimi vlastnosťami štartu za studena. Vhodné pre predĺžené výmenné intervaly výmeny oleja, ak sú odporúčané výrobcom.

Ravenol SFE 5W-20 má vysoký index viskozity, pretože je zložený so špeciálnych základových olejov. Výborný štart správanie za studena poskytuje optimálnu bezpečnosť mazania počas fázy studeného behu. Z dôvodu značnej úspory paliva Ravenol SFE 5W-20  prispieva k ochrane životného prostredia znížením emisií.Ravenol SAE 5W-20 je univerzálny úsporný motorový olej, vysoko kvalitný produkt pre moderné osobné automobily s benzínovými motormi najnovšej generácie.


1L 5L

Fórum - otázky a odpovede RAVENOL SFE 5W-20



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac