Otázky a odpovede k RAVENOL SSF Special Servolenkung Fluid Skoda,Audi,VW,

RAVENOL SSF špeciálnej kvapaliny posilňovača riadenia je špeciálny hydraulický olej na báze syntetického a minerálneho oleja s popolu prísad.

Vďaka svojej špeciálnej formulácii vlastnosti sú RAVENOL SSF špeciálnej kvapaliny posilňovača riadenia rozhodujúcou mierou určované. Zabezpečujeme vynikajúcu teplotnú stabilitu.

Aplikačná poznámka:

RAVENOL SSF Špeciálne kvapaliny posilňovača riadenia je určený pre použitie od -40 ° C do +100 ° C a je preto vhodný pre najnovšom vývoji v automobilovom trhu.

RAVENOL SSF špeciálnej kvapaliny posilňovača riadenia spĺňa požiadavky VW špecifikácie TL 521 46, a preto ponúka optimálny výkon ako centrálny hydraulického oleja v servoriadenie, zadná náprava riadenie, úroveň riadenia, hydropneumatické odpruženie, tlmiče, pre aktívne tlmenie a motora podpora hydrostatickým pohonom pre ventilátor, generátorom a klimatizáciou pre stabilitu a trakčné systémy (ABS / ASR / ASC), centrálne zamykanie, elektro-hydraulické zhrňovacie ovládanie, hydraulický posilňovač bŕzd a hydropneumatické odpruženie pre VW, Audi, Seat, Škoda. Zvlášť vhodné pre použitie v chladných krajinách.


Vlastnosti:

RAVENOL SSF Špeciálne kvapaliny posilňovača riadenia ponúka: 
. • Extrémne nízky bod tuhnutia 
. • Lepšie viskozita a koeficient trenia 
. • Veľmi dobrá ochrana proti opotrebeniu 
. • Vynikajúca tepelná stabilita 
. • Vylepšené vlastnosti EP 
. • Dobrý pena správanie 
. • Neutrálny voči tesniacich materiálov 
• Spoľahlivý ochrana proti korózii.

Preložené prostr. Google Translator

1L

Fórum - otázky a odpovede RAVENOL SSF Special Servolenkung Fluid Skoda,Audi,VW,



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac