Otázky a odpovede k SHELL GADUS S3 Wirerope T

Viskozita: -

Shell Gadus S3 Wirerope T je špecializovaný mazací tuk navrhnutý na ochranu a mazanie oceľových lán v náročných priemyselných a námorných aplikáciách. Tento tuk je formulovaný tak, aby poskytoval vynikajúcu ochranu proti korózii, opotrebeniu a únave materiálu, čo je kritické pre udržanie integrity a predĺženie životnosti oceľových lán. S jeho pokročilou formuláciou, Shell Gadus S3 Wirerope T zaisťuje spoľahlivé mazanie a ochranu v extrémnych podmienkach, vrátane vysokých zaťažení, vibrácií a prítomnosti morskej vody.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Vynikajúca ochrana proti korózii: Tuk je špeciálne formulovaný na poskytnutie vysokého stupňa ochrany proti korózii, čo je obzvlášť dôležité v námorných aplikáciách a v prostrediach s vysokou vlhkosťou.
  • Prevencia opotrebenia a únavy: Shell Gadus S3 Wirerope T znižuje trenie medzi prameňmi a drôtmi lán, čím znižuje opotrebenie a predchádza únave materiálu.
  • Vysoká adhézia: Tento tuk má vynikajúcu schopnosť priľnavosti k lanám, čo zabezpečuje, že tuk zostane na mieste aj v extrémnych podmienkach a pri vysokých rýchlostiach.
  • Odolnosť voči vode: Vysoká odolnosť voči vymývaniu vodou zabezpečuje, že tuk poskytuje dlhotrvajúcu ochranu aj v prostrediach s prítomnosťou vody alebo vysokou vlhkosťou.

Odporúčané aplikácie:

  • Námorné aplikácie: Shell Gadus S3 Wirerope T je ideálny pre mazanie oceľových lán na lodích, vrátane lán používaných na kotvenie, ťahanie a zdvíhanie.
  • Priemyselné zdvíhacie zariadenia: Tuk je vhodný pre mazanie lán na žeriavoch, výťahoch a iných zdvíhacích zariadeniach v náročných priemyselných aplikáciách.
  • Ťažobné aplikácie: Vynikajúci na použitie v ťažobnom priemysle, kde sú oceľové láná často vystavené extrémnym podmienkam a potrebujú spoľahlivú ochranu pred opotrebením a koróziou.

Shell Gadus S3 Wirerope T ponúka efektívne riešenie pre udržiavanie a ochranu oceľových lán, zabezpečujúc ich dlhodobú funkčnosť a bezpečnosť v náročných podmienkach.


Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S3 Wirerope T -



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac