Otázky a odpovede k TIGROL ATF D III

Popis:
Špičková, moderná, červeno sfarbená kvapalina, určená pre automatické prevodovky a prenos síl, vyrobená z vysoko kvalitných základových olejov a starostlivo zladenej kombinácie účinných aditív. Bola vyvinutá na základe veľmi prísných požiadaviek popredních výrobcov automatických prevodoviek. 
TIGROL ATF D III prináša tieto výhody: 
Extrémne vysoký viskozitný index. Maximálna zaťažiteľnosť a nízka penivosť. Vysoká odolnosť proti starnutiu. Vynikajúca ochrana proti korózii. Excelentná tekutosť pri nízkych teplotách. 
Použitie:
TIGROL ATF D III je médium k prenosu sily s rozmanitým použitím, pre nasadenie v automatických prevodovkách osobných vozidiel, autobusov alebo terénnych vozidiel a stavebné stroje. Používa sa aj v meničoch krútiaceho momentu, servozariadeniach, hydraulických spojkách a ako prevodový olej ručne radených prevodoviek motorových vozidiel, ak zodpovedá svojimi vlastnosťami predpisom výrobcu.



Fórum - otázky a odpovede TIGROL ATF D III



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac