Otázky a odpovede k TIGROL BRAKE FLUID DOT4


Pokroková, plne syntetická, číra brzdová kvapalina žltej farby, vyrobená špeciálnou syntézou, určená pre brzdové systémy moderných aj starších vozidiel. Prináša tieto výhody pri použití: Vysoký bod varu - neklesne pri bežnom čistení pod 155o C ani za prítomnosti vody. Uspokojivá tekutosť pri nízkych teplotách. Dobrá stabilita a odolnosť proti starnutiu. 100% kompatibilita a znášanlivosť so všetkými gumovými aj kovovými materiálmi. Správne mazanie pohyblivých prvkov. Miesiteľnosť a inými schválenými tekutinami rovnakého typu.

TIGROL BRAKE FLUID DOT4 je brzdová kvapalina najvyššej kvality pre univerzálne použitie v moderných brzdových, spojkových atď. systémoch automobilov a je ideálny pre vozidlá so systémami ABS. Ponúka bezpečnosť vďaka nízkemu vlastnému odparovaniu, má vynikajúcu odolnosť voči absorpcii vody a poskytuje vysokú ochranu proti korózii.


Fórum - otázky a odpovede TIGROL BRAKE FLUID DOT4



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac