Otázky a odpovede k TIGROL FORCE 4T-S

Viskozita: SAE 10W-50

Plne syntetický, vysoko výkonný motorový olej pre štvortaktové motocykle vyrobený z unikátnej zmesi syntetických PAO základových olejov a progresívneho komplexu aditív s dôrazom vysokoteplotné vlastnosti. 

TIGROL FORCE 4T-S 10W-50 ponúka nasledovné výhody: Optimálne mazanie pri extrémne vysokých teplotách a maximálnom zaťažením zaisťuje dokonalú činnosť a predĺženie životnosti všetkých častí motora aj prevodovky. Veľmi vysoká pevnosť olejového filmu pri maximálnych otáčkach umožňuje využívanie najvyššieho výkonu motora s nepatrným opotrebením. Výrazná ochrana proti korózii a opotrebeniu predlžuje životnosť motora a prevodovky. Optimálna kombinácia prísad zaisťuje ľahkú a dokonalú činnosť radenia a spojky. 

TIGROL FORCE 4T-S 10W-50 je špičkový motorový olej určený pre štvortaktové motocykle všetkých tried a výrobcov. Vhodný pre motor, prevodovku a olejovú spojku predovšetkým pri extrémnom namáhaní a teplotách. Spĺňa najvyššie požiadavky všetkých výrobcov motocyklov od malých až po profesionálne pretekárske stroje a motokáry. Môže byť používaný aj do vysoko namáhaných motorov automobilov. Používaním tohto oleja sa dá motor udržať veľmi dlhú dobu v čistote a veľmi dobrom stave.


Fórum - otázky a odpovede TIGROL FORCE 4T-S 10W-50



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac