Otázky a odpovede k TIGROL GEAR GX

Viskozita: SAE 80W-90

Viacúčelový prevodový olej najvyššej kvality, vyrobený z vysoko kvalitných základových olejov a optimálne vyváženého komplexu aditív. Olej sa vyznačuje dlhodobým spoľahlivým výkonom všade tam, kde sa vyžaduje úroveň ochrany API GL – 4. 

TIGROL GEAR GX 80W-90 prináša tieto výhody: Dobrá tepelná stabilita a odolnosť proti oxidácii predlžuje životnosť prevodov a ložísk. Ochrana proti opotrebeniu pri nízkej rýchlosti/vysokom krútiacom momente, umožňuje spoľahlivé zaťaženie a zároveň znižovanie nákladov na údržbu. Účinná ochrana proti korózii, ktorá znižuje opotrebenie v náročných podmienkach. Dobrá tekutosť pri nízkych teplotách, znižujúca opotrebenie pri štarte a uľahčenie štartu. 

TIGROL GEAR GX 80W-90 sa používa najmä pre vysoko výkonné mechanické prevody, nápravy a pohon náprav pri ľahkej až náročnej cestnej nákladnej, autobusovej a dodávkovej doprave. Je bežne používaný aj pri terénnom priemyselnom odvetví vrátane stavebníctva, povrchovej ťažby, hĺbkovej ťažby a poľnohospodárstva. Svoje uplatnene nachádza aj v niektorých prevodovkách používaných v priemyselných zariadeniach, pokiaľ tam ich výrobcovia odporúčajú olej tejto klasifikácie. 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL GEAR GX 80W-90



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac