Otázky a odpovede k TIGROL GREASE LBZ

Viskozita: NLGI 00


Vysoko kvalitné polotekuté plastické mazivo proti opotrebeniu a vysokým tlakom. Je vyrobené z parafinických ropných olejov spevnených lítnym mydlom. Obsahuje prísady pre zvýšenie odolnosti pre extrémnych tlakoch, chráni proti korózii, oxidácii a opotrebeniu pri vysokých zaťaženiach a je odolné voči vode a vymytiu vodou v automobilových a priemyselných aplikáciách. 

TIGROL GREASE LBZ 00 má výbornú tekutosť v dlhých potrubiach vďaka špeciálnej formulácii maziva a nízkemu stupňu konzistencie. V závislosti na aplikácii mazivo bez problémov tečie ešte pri -30o C. Stabilita v studenej vode a teplej vode umožňuje použitie aj vo vlhkých podmienkach alebo v miestach do ktorých vniká teplá voda. Inhibítory korózie chránia namazané miesta podvozku proti pôsobeniu posypových solí v zime. 

TIGROL GREASE LBZ 00 je určený pre automobilové a priemyselné aplikácie, predovšetkým však pre systémy centrálneho mazania v nákladných vozidlách. Olejový film je dobre priľnavý a z namazaného miesta nevyteká ani pri zastavení. Mazivo je vďaka svojej vynikajúcej tekutosti rýchlo dopravené na miesto aj pri veľmi nízkych teplotách. V priemysle sa používa v centrálnych mazacích systémoch mnohých obrábacích, ale aj tlačiarenských, baliacich a iných strojov a liniek pre teploty -40 až 120o C. 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL GREASE LBZ NLGI 00



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac