Otázky a odpovede k TIGROL HYD HQ

Viskozita: ISO VG 46


Najkvalitnejší (High Quality) typ hydraulického oleja vyrobeného na ropnom základe, dostupný na súčasnom trhu. Základ tvoria hlboko rafinované ropné materiály zo špeciálne vybraných surovín. Olej je formulovaný v spojení s progresívnymi aditívami a vyrábaný najmodernejšou, unikátnou technológiou. 

TIGROL HYD HQ 46 ponúka tieto ďalšie výhody: Maximálnu odolnosť proti oxidácii, ktorá je zárukou extrémne dlhej životnosti. Vynikajúca závislosť viskozity na teplote a odolnosť proti strihovému namáhaniu. Neutrálne chovanie voči bežne používaným tesniacim materiálom. Maximálna možná ochrana hydraulickej sústavy proti opotrebeniu a korózii. Vynikajúca filtrovateľnosť a odolnosť proti tvorbe peny. 

TIGROL HYD HQ 46 je určený pre systémy od stredných výkonov až po maximálne zaťaženie a veľmi vysoké tlaky v najviac namáhaných hydraulických sústavách. Môže byť použitý aj na namazanie menej namáhaných hydraulických a obehových sústav, ozubených prevodov a iných aplikácií v súlade s odporúčaním ich výrobcov. Typickým použitím sú mechanicky a teplotne vysoko namáhané hydraulické sústavy, ako sú vstrekovacie lisy na výrobu plastov.


Fórum - otázky a odpovede TIGROL HYD HQ ISO VG 46



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac