Otázky a odpovede k TIGROL HYD HVLP

Viskozita: ISO VG 32

Veľmi kvalitný hydraulický olej vyrábaný zo špeciálneho základového oleja a vyváženého balíku aditív. Obsahuje účinné prísady proti oxidácii, korózii, opotrebeniu a peneniu a má aj dobrú schopnosť odlučovať vzduch. Vyniká veľmi nízkou závislosťou viskozity na teplote. Tento produkt sa chová neutrálne voči bežne používaným tesniacim materiálom. 

Používa sa prevažne v silne namáhaných hydrostatických a hydrodynamických zariadeniach pracujúcich vo voľnej prírode a vystavených širokým rozmedziam teplôt. Vysoký viskozitný index umožňuje ľahký chod hydraulických systémov pri nízkych aj vysokých teplotách. Typickým použitím je dopravná, stavebná, poľnohospodárska a lesná technika. 

TIGROL HYD HVLP 32 prekrýva pri použití 2 až 3 viskozitné triedy podľa ISO VG a tým sa dá racionalizovať skladovanie a znižovať potrebné prevádzkové zásoby.


Fórum - otázky a odpovede TIGROL HYD HVLP ISO VG 32



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac