Otázky a odpovede k TIGROL HYD HVLP

Viskozita: ISO VG 46

Veľmi kvalitný hydraulický olej vyrábaný zo špeciálneho základového oleja a vyváženého balíku aditív. Obsahuje účinné prísady proti oxidácii, korózii, opotrebeniu a peneniu a má aj dobrú schopnosť odlučovať vzduch. Vyniká veľmi nízkou závislosťou viskozity na teplote. Tento produkt sa chová neutrálne voči bežne používaným tesniacim materiálom. 

Používa sa prevažne v silne namáhaných hydrostatických a hydrodynamických zariadeniach pracujúcich vo voľnej prírode a vystavených širokým rozmedziam teplôt. Vysoký viskozitný index umožňuje ľahký chod hydraulických systémov pri nízkych aj vysokých teplotách. Typickým použitím je dopravná, stavebná, poľnohospodárska a lesná technika. 

TIGROL HYD HVLP 46 prekrýva pri použití 2 až 3 viskozitné triedy podľa ISO VG a tým sa dá racionalizovať skladovanie a znižovať potrebné prevádzkové zásoby. 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL HYD HVLP ISO VG 46



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac