Otázky a odpovede k TIGROL JOY C1

Viskozita: SAE 5W-30

Popis:
Plno syntetický ľahkobežný motorový olej najvyššej kvality. Tento moderný, vysoko výkonný nízkopopolnatý produkt šetriaci životné prostredie bol vyvinutý špeciálne s prihliadnutím na požiadavky výrobcov motorov FORD a MAZDA. Určený je súčasne aj pre moderné benzínové a naftové motory mnohých ostatných výrobcov, vybavených katalyzátorom, alebo filtrom pevných častíc.
TIGROL JOY C1 5W-30 ponúka nasledujúce výhody:
Predĺžený interval výmeny oleja u vybraných tipov motora. Lepšia ekonomičnosť spotreby paliva a zníženie emisií. Zvýšená vnútorná čistota a predĺženie životnosti motora. Ľahké zimné štarty bez opotrebenia vďaka rýchlemu premazanie motora.
Použitie:
TIGROL JOY C1 5W-30 plní špecifikácie mnohých výrobcov vozidiel a je kompatibilný s väčšinou dnes používaných výkonných benzínových aj naftových motorov používaných v osobných, SUV a dodávkových vozidlách, s požiadavkou na špecifikáciu ACEA C1. Tento olej, vzhľadom na nízky obsah popola, nemusí byť vhodný pre použitie v niektorých typoch spaľovacích motorov. V prípade pochybností sa informujte u ich výrobcu.



Fórum - otázky a odpovede TIGROL JOY C1 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac