Otázky a odpovede k TIGROL JOY C3

Viskozita: SAE 5W-30

Popis:
Plno syntetický ľahkobežný motorový olej najvyššej kvality. Jedná sa o moderný, vysoko výkonný nízkopopolnatý produkt, vytvorený tak, aby bol schopný efektívne mazať pohyblivé súčiastky Motora, šetril systémy redukujúce emisie v benzínových i naftových motoroch a predĺžil životnosť tychto systémov - filtra pevných Ïástic a katalytických konvertorov.
TIGROL JOY C3 5W-30 ponúka nasledujúce výhody:
Predĺžený interval výmeny oleja u vybraných tipov motora. Lepšie ekonomičnosť spotreby paliva. Zvýšená vnútorná čistota a predĺženie životnosti motora.
Použitie:
TIGROL JOY C3 5W-30 bol vyvinutý pre moderné motory s nízkymi emisiami mnohých výrobcov automobilov osadených filtrom pevných častíc (DPF). Je určený pre predĺžené intervaly benzínových a vznetových motorov vozidiel značek BMW, Mercedes Benz, Opel a ďalších. Je taktiež určený pre vozidlá systému čerpadlo-tryska (PD) skupiny VW-Audi-Škoda-Seat, pre štandardné interval výmeny oleja.



Fórum - otázky a odpovede TIGROL JOY C3 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac