Otázky a odpovede k TIGROL JOY C4

Viskozita: SAE 5W-30

Popis:
Plno syntetický ľahkobežný, nízkopopolnatý motorový olej najvyššej kvality, vyvinutý podľa nejnovšej technológie na báze špeciálne vybraných syntetických základových olejov s použitím nejmodernejších aditív. Olej je určený pre moderné benzínové a naftové motory vybavené katalyzátorom, alebo filtrom pevných častíc.
TIGROL JOY C4 5W-30 ponúka nasledujúce výhody:
Nízky obsah popola pomáha predĺžiť životnosť systémuá na znižovanie emisií. Predĺžený interval výmeny oleja u vybraných tipov motora. Lepšia ekonomičnosť spotreby paliva. Zvýšená vnutorná čistota a predĺženie životnosti motora. Umožňuje ľahké zimné štarty bez opotrebenia vďaka rýchlemu premazaniu motora.
Použitie:
Olej TIGROL JOY C4 5W-30 bol vyvinutý tak, aby splnil špecifikáciu ACEA C4 požadovanú niektorými výrobcami, špeciálne s prikliadnutím na požiadavky výrobcov motorov Renault. Je kompatibilný s vetšinou dnes používaných výkonných benzínových a naftových motorov používaných v osobných, SUV a dodávkových vozidlách. Tento olej, vzhľadom na nízky obsah popola, nemusí byť vhodný pre použitie vo všetkých typoch spaľovacích motorov, informujte sa u ich výrobcu v prípade pochybností.



Fórum - otázky a odpovede TIGROL JOY C4 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac