Otázky a odpovede k TIGROL TRUCK XTS4

Viskozita: SAE 10W-40

Popis:
Polosyntetický, ľahkobežný motorový olej pre zmiešané vozové parky. Vyrovnaná kombinácia vysoko rafinovaných základových ropných a syntetických olejov v spojení s modernou technológiou aditivácie umožňuje úsporu paliva a predĺžené intervaly výmeny. 
TIGROL TRUCK XTS4 10W-40 piatej do kategórie SHPD a ponúka: 
Úsporu paliva a najvyššiu čistotu motora vďaka pokrokovej technológii ľahkobežného  motorového oleja. Vynikajúcu ochranu pred opotrebením a najvyššiu čistotu motora vďaka prvotriednej technológii aditivácie, vedúcej k dlhej životnosti motora. Dlhé výmenné intervaly oleja podľa predpisov k údržbe vozidla daných výrobcom. Celoročnú spoľahlivosť a ľahké studené štarty pr nízkych okolitých teplotách. 
Použitie:
TIGROL TRUCK XTS4 10W-40 je vhodný pre celoročné nasadenie v nepreplňovaných aj preplňovaných vznetových a zážihových motoroch, pri predĺžených intervaloch výmeny oleja. Výhodný je najmä pre zmiešané vozové parky, ako univerzálny olej pre všetky typy motory úžitkových, osobných a dodávkových vozidiel. Znižuje možnosť poškodenia Motora pri zámene motorového oleja za iný typ.



Fórum - otázky a odpovede TIGROL TRUCK XTS4 10W-40



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac