Otázky a odpovede k CASTROL CareCut ES 3

Viskozita: ISO VG 5

Popis produktu:
Castrol CareCut™ ES 3 je nízko vikozitný, vodou nemiešateľný rezný olej bez obsahu chlóru a ťažkých kovov založený na technológii biologicky odbúrateľného syntetického esteru. Má špeciálne zloženie s vynikajúcimi bezpopelnými prísadami pre mazanie za hraničných podmienok, zaisťujúce optimalizáciu výkonu pri obrábaní, zlepšenie konečnej úpravy povrchu a zníženie celkových prevádzkových nákladov. Možno ho použiť vo veľkých centrálnych systémoch aj jednotkových strojoch. 

Použitie produktu:
Olej CareCut ™ ES 3 bol navrhnutý pre náročné honovanie a super finišovanie železných a neželezných materiálov. Možno ho používať tiež pre aplikácie zahŕňajúce brúsenie, vŕtanie a všeobecné obrábanie hliníka, farebných kovov, liatiny a stredne legovanej ocele. CareCut ™ ES 3 je tiež možné použiť pri brúsení tvrdého kovu a nástrojov. Olej CareCut ™ ES 3 neobsahuje aktívnu síru a je preto kompatibilný s farebnými kovmi. 


Fórum - otázky a odpovede CASTROL CareCut ES 3 ISO VG 5



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac