Otázky a odpovede k HOUGHTON ENSIS DW 6062

POPIS 

Produkt ENSIS DW 6062 predstavuje zmes dearomatizovaných rozpúšťadiel a starostlivo vybraných výkonných aditív, ktoré poskytujú až 60 mesiacov ochranu vo vnútri budov a niekoľkomesačnú ochranu vonku. Produkt ENSIS DW 6062 predstavuje preventívnu ochranu proti korózii s odvodňovaním o vynikajúcej kvalite, ktorá vytvára voskový povlak, ktorý je odolný voči zlúpnutiu a natrhnutiu, odstraňuje odtlačky prstov v prípade potreby sa dá ľahko odstrániť. Produkt ENSIS DW 6062 sa používa na železné a neželezné kovy. Neobsahuje báryum. 

POUŽITIE 

Produkt ENSIS DW 6062 posyktuje veľmi dlhodobú ochranu a konečnú ochranu pre:  (čiastočne) dokončené automobilové a strojné komponenty ako ventily, prevody, kľukové hriadele, skrine, ložiská, reťaze, motory, upínacie prvky, brzdové systémy, presné komponenty s vysoko opracovanými povrchmi  Materiály a vybavenie počas prepravy do zámoria, ak sú správne zabalené  Materiály a zariadenia, ktoré sú vystavené nehostinným podmienkam napr. pobrežie a morské prostredie  Vŕtacie potrubie a kryty vo vonkajších pobrežných miestach  Oceľové konštrukcie za prevádzky alebo počas skladovania Zvláštna odolnosť proti prenosu alkalických chladiacich látok pri brúsení, rozpustných olejových emulzií a kyslých premývacích vodných atmosfér. 

ODPORUČENIE PRE POUŽITIE 

Produkt ENSIS DW 6062 sa používa čistý v dodanej forme. Pred použitím odporúčame zamiešať alebo pretrepať 

20L

Fórum - otázky a odpovede HOUGHTON ENSIS DW 6062



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac