Otázky a odpovede k MOBIL LONG LIFE MACHINE COOLANT

Popis:
Trvanlivé chladivo Mobil pre obrábacie stroje je predom určená zmes protikoróznej kvapaliny a deionizovanej vody, ktorá bola vytvorená tak, aby zaisťovala vysokú odolnosť proti korózii spoločne s presným riadením sily. Táto kombinácia vlastností zaisťuje u vretenových chladiacich systémoch obrábacích strojov vysokú úroveň ochrany.
Výhody:
Trvanlivé chladivo Mobil pre obrábacie stroje vhodné pre použitie u liatinových a hliníkových strojov. Kompatibilný so všetkými tesneniami a hadicami, ktoré s vretenovými chladiacimi systémami súvisia. Neobsahuje bór a kremičitany. Vysoká tepelná prijímavosť a schopnosť prenosu tepla zaisťujú prevádzku strojov v rozsahu prípustných teplotných limitov, čím zabezpečujú rozmerovú stabilitu a minimalizujú opotrebovanie strojov. Trvanlivé chladivo Mobil pre obrábacie stroje je koncipované tak, aby ho bolo možné používať priamo v dodanom stave, čím sa uľahčuje plnenie systému a znižuje riziko ľudskej chyby a súčasne sú tým zaistené požadované funkčné vlastnosti. Špeciálne inhibítory zaisťujú maximálne komplexnú ochranu proti hrdzaveniu a korózii dokonca aj u citlivých systémov. Zabraňujú aj tvorbe usadenín pri nepretržitom používaní (až do maximálneho intervalu výmeny odporúčaného konštruktérom zariadenia), a tak pomáhajú predchádzať upchatiu filtrov.
Aplikácia:
Trvanlivé chladivo Mobil pre obrábacie stroje je vopred namiešaný produkt pripravený na použitie, ktorý umožňuje ochranu pri nízkych teplotách až do -16 ° C, pričom zabezpečuje voľný obeh chladiaceho systému v prípade, že zariadenie je vystavené extrémnym teplotám. Trvanlivé chladivo Mobil pre obrábacie stroje je kombináciou starostlivo vyvážených antikoróznych inhibítorov. Kombinovanie s inými produktmi môže viesť k strate ochranných vlastností a preto sa neodporúča.
Vlastnosti
Trvanlivé chladivo Mobil pre obrábacie stroje je koncipované tak, aby zaistilo ochranu strojov s liatinovou alebo hliníkovou konštrukciou. Obsahuje rezervu bázického potenciálu, ktorá zaručuje dlhodobú ochranu proti korózii aj v prípadoch, keď počas prevádzky dochádza ku kontaminácii kyslými zlúčeninami. Britská norma BS 5117: 1985 popisuje metódy testovania účinnosti inhibície korózie trvanlivým chladivom Mobil pre obrábacie stroje.


20L

Fórum - otázky a odpovede MOBIL LONG LIFE MACHINE COOLANT



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac