Otázky a odpovede k MOBIL Pyrolube 830

Popis výrobku
Mobil Pyrolube 830 je vysoko akostné olej pre vysoké teploty, vyrábaný zo zmesi syntetických uhľovodíkov s vysokou molekulovou hmotnosťou a esterov so špeciálnym komplexom prísad proti opotrebeniu. Zabezpečuje účinné mazanie za vysokých teplôt u aplikácií s najvyšším oxidačným zaťažením.

Výhody
Mobil Pyrolube 830 ponúka nasledujúce výhody:
- Overená vynikajúcu výkonnosť pri teplotách do 230 ° C
- Nezanecháva karbónové usadeniny ani kaly
- Odoláva odparovanie a zabezpečuje dlhodobé mazanie
- Nevytvára nežiaduci zápach alebo exhaláty
- Zaisťuje vynikajúcu mazanie a ochranu proti
- Aplikovateľný bežnými prostriedkami
- Zlepšené mazacie vlastnosti môžu znížiť spotrebu

Vlastnosti
Mobil Pyrolube 830 je formulovaný tak, aby vytváral čistiaci účinok a nezanechával prakticky žiadne karbónové usadeniny. Vďaka dobrej priľnavosti zostáva tento olej v mazaných miestach a po dlhú dobu vytvára dostatočný mazací film oddeľujúce trecie plochy, čím znižuje spotrebu. Mobil Pyrolube 830 má význačnú stabilitu v prostredí a vysokou teplotou, čím bráni ztátám odparovaním as tým spojeným nežiaducim účinkom na životnom prostredí, ako aj nepríjemnému zápachu a výparom. Pretože je olej Mobil Pyrolube 830 vyrábaný zo syntetických základových surovín, má schopnosť znižovať trenie, a pri optimálnom spôsobe mazania aj následne znižovať potrebný príkon zariadení.
PoužitieMobil Pyrolube 830 je doporučený pre mazanie reťazí pecí pri vysokoteplotných technológiách výroby a spracovanie minerálnych plsťou, keramiky, textilu, papiera, drevárstvo, skla, farieb, sklenených vlákien, a chemického priemyslu. V týchto a podobných aplikáciách vďaka svojim schopnostiam znižovať opotrebenie a dlhej životnosti môže byť používaný pre kontiuální účinné mazanie s minimálnou spotrebou oleja. Mobil Pyrolube 830 je tiež doporučovaný pre mazacie systémy sklárskych strojov a ďalších aplikácií pri vysokých teplotách ako sú ložiská kolies pecných vozíkov, ložiská dymových ventilátorov apod (Pre prevodovky je prednostne odporúčaný niektorý z olejov Mobilgear SHC XMP. Mobil Pyrolube 830 môže byť aplikovaný najbežnejšími metódami ako postrekom, skrápaním alebo sprejom. Pred zámenou oleja za Pyrolube 830 je vhodné dôkladne očistiť reťaz od vzdušných alebo iných nečistôt nalepených na kaly a usadeniny, vytvorené z bežných ropných mazív pri predchádzajúcom použtí. Tieto usadeniny tiež môžu brániť prístupu oleja Pyrolube 830 k trecím plochám v reťazi.


Fórum - otázky a odpovede MOBIL Pyrolube 830



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac