Otázky a odpovede k QH HOUGHTO-SAFE 1120

Houghto-Safe® 1120 je vodou zmiešateľný hydraulický olej, ktorý ponúka vysokú úroveň protipožiarnej ochrany. Tento produkt je špeciálne navrhnutý na použitie v hydraulických systémoch, kde je vyžadovaná vysoká úroveň bezpečnosti proti požiaru. Houghto-Safe® 1120 je založený na glykolovom vodnom roztoku a poskytuje vynikajúce mazacie vlastnosti, čo zaisťuje hladký chod hydraulických systémov a predlžuje životnosť zariadení.

Tento produkt je ideálny pre použitie v ťažko zatežovaných priemyselných a mobilných hydraulických systémoch, kde je dôležitá ochrana proti požiaru, ako sú oceliarne, lietadlová výroba alebo ťažobný priemysel. Houghto-Safe® 1120 znižuje riziko požiarov v dôsledku úniku hydraulického oleja a je kompatibilný s väčšinou tesniacich materiálov používaných v hydraulických systémoch. Navyše, je biologicky rozložiteľný, čo znižuje environmentálny dopad jeho použitia.


Fórum - otázky a odpovede QH HOUGHTO-SAFE 1120



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac