Otázky a odpovede k SHELL GADUS S2 U460L

Viskozita: NLGI 2

Popis:
Shell Gadus S2 U460L 2 (pôvodné označenie DARINA R2) je gelovité vysokoteplotné plastické mazivo na báze bentonitu a ropného oleja s prísadami na zvýšenie odolnosti  voči  stárnutiu  a  ochrany  proti  korózii.  Je  odolné  voči  vode  a v prítomnosti chemicky aktívnej atmosféry, rovnako ako v kyslých alebo alkalických roztokoch poskytuje vyššiu odolnosť ako plastická mazivá, která obsahujú mydlá.
Shell Gadus S2 U460L  zaručuje:
- vysokú termickú stabilitu (vysoká teplota použitelnosti)
- dobrú odolnosť voči pôsobeniu vody
- odolnosť voči chemicky aktívnej atmosfére
- ochranu pred koróziou
- dlhú životnosť
Použitie:
Shell  Gadus S2 U460L uplatňuje svoje  prednosti  hlavne vo valivých a klzných  ložiskách s nízkou až strednou rýchlosťou pri  vysokých  teplotách  -  krátkodobo až +200°C, ako napr.  v  kalandroch,  sušiacich bubnoch, miešacích zariadeniach horúcich  materiálov, dopravných  zariadniach  žíhacích  pecí, resp. všade takm, kde je potenciál vysokej teploty.



Fórum - otázky a odpovede SHELL GADUS S2 U460L NLGI 2



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac