Otázky a odpovede k TIGROL ANTIFREEZE typ C


Vysoko kvalitná, koncentrovaná zelenomodrá chladiaca kvapalina štandardu G48. Táto kvapalina je vyrobená na báze MEG (monoethylen glykol) technológií OAT, bez prítomnosti nebezpečných látok -silikátov, nitridov, fosfátov a amínov. Ponúka nasledujúce výhody: Špeciálne zloženie aditív zaisťuje výbornú antikoróznu ochranu všetkých častí chladiaceho systému spaľovacích motorov a bráni kavitácii. Inhibítory korózie obsiahnuté v kvapaline vykazujú pri dlhodobej prevádzke minimálne straty. Nenarušuje materiály hadíc, expanzných nádržiek a tesniacich materiálov. Predĺženie výmenného intervalu vo všetkých typoch vozidiel až na 3 roky. 


Chladiaca kvapalina TIGROL ANTIFREEZE Typ C je určená predovšetkým pre chladenie moderných celohliníkových vysoko výkonných spaľovacích motorov bez požiadaviek na antikavitáciu. Jedná sa o väčšinu spaľovacích motorov, vyrobených po roku 2000. Po zmiešaní s vodou je pripravená na použitie ako nemrznúce chladiace a teplonosné médium. Na prípravu nemrznúcej zmesi je vhodné použiť destilovanú, alebo demineralizovanú vodu, pre zaistenie jej dlhej životnosti.


Fórum - otázky a odpovede TIGROL ANTIFREEZE typ C



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac