Otázky a odpovede k TIGROL GLIDE K

Viskozita: ISO VG 100

Vysoko kvalitný olej spĺňajúci najprísnejšie požiadavky na mazanie klzných plôch mechanických zariadení. Vďaka svojej viacfunkčnosti sa hodí do kombinovaných sústav, kde sú požadované súčasne ako jeho ostatné funkcie, tak aj mazanie klzných dráh. TIGROL GLIDE K 100 je vyrábaný na báze vysoko kvalitného minerálneho základového oleja v kombinácii s progresívnym komplexom aditív, ktoré poskytujú dobré trecie vlastnosti, značnú odolnosť voči korózii, mimoriadnou záťažovou únosnosťou a dobrou priľnavosťou, vďaka ktorej olej výborne odoláva zmývaniu z klzných dráh.
Používa sa najmä ako olej pre klzné vedenie v kovospracujúcom priemysle, kde zamedzuje trhavým posuvom („StickSlip“) pri malých posuvných rýchlostiach. Dosahuje sa tak vysoká kvalita povrchu obrábanej súčiastky, predĺženie životnosti nástroja a znižuje sa opotrebenie klzného vedenia. Je určený prevažne na centrálne mazacie systémy, pre stroje s vysoko namáhanými vodiacimi plochami, ale aj pre kombinácie kde olej slúži ako prevodový alebo hydraulický a zároveň je ním mazaná vodiaca plocha.

20L

Fórum - otázky a odpovede TIGROL GLIDE K ISO VG 100



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac