Otázky a odpovede k TIGROL JOY 4T

Viskozita: SAE 10W-40


Vysoko výkonný čiastočne syntetický viac rozsahový olej, vyvinutý špeciálne pre vzduchom aj vodou chladené štvortaktové motory motocyklov. Kombinácia PAO syntetických komponentov a základového oleja so špeciálnou aditiváciou ponúka pri TIRLOL JOY 4T 10W-40 nasledujúce výhody: Optimálnu ochranu proti opotrebeniu. Spoľahlivé mazanie pre extrémnych prevádzkových podmienkach a trvalej prevádzke. Optimálna kombinácia prísad zaisťuje ľahkú a dokonalú činnosť radenia a spojky. Vynikajúcu čistotu motora, najmä v priestore piestov a ventilov. Veľmi dobrý studený štart. Prispieva k zníženiu spotreby paliva. 

TIGROL JOY 4T 10W-40 je určený pre vzduchom aj vodou chladené veľko aj maloobjemové štvortaktové motory motocyklov, motokár a podobných vozidiel. Spĺňa a prekračuje požiadavky množstva výrobcov motocyklov, ktorých predpismi je potrebné sa riadiť, vrátane predpísaných intervalov výmeny oleja. Používaním tohto oleja sa dá udržať motor po dlhú dobu v čistote a vo veľmi dobrom stave. 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL JOY 4T 10W-40



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac