Otázky a odpovede k TIGROL JOY C2

Viskozita: SAE 5W-30

Popis:
Syntetický ľahkobežný motorový olej najvyššej kvality. Jedná sa o moderný, vysoko výkonný nízkopopolnatý produkt, šetriaci životné prostredie, vytvorený špeciálne pre moderné benzínové a naftové motory s katalyzátorom, alebo filtrom pevných častíc, najmä vozidiel PSA (Peugeot, Citroen), Toyota, Honda, Renault a FIAT.
TIGROL JOY C2 5W-30 ponúka nasledujúce výhody:
Predĺžený interval výmýny oleja u vybraných tipov motora. Lepšia ekonomičnosť spotreby paliva a zníženie emisií. Zvýšená vnútorná čistota a predĺženie životnosti motora. Ľahké zimné štarty bez opotrebenia vďaka rýchlemu premazaniu motora. Umožňuje predĺženú životnosť olejovej náplne aj pri zvýšených teplotách.
Použitie:
TIGROL JOY C2 5W-30 bol vyvinutý tak, aby splnil špecifikácie významných výrobcov vozidiel a je kompatibilný s väčšinou dnes používaných výkonných benzínových aj naftových motorov používaných v osobných, SUV a dodávkových vozidlách, s požiadavkou na špecifikáciu ACEA C2, alebo A5, B5. Nie je doporučovaný pre dvojtaktné alebo letecké motory, ak tento typ oleja nie je výslovne schválené ich výrobcom.



Fórum - otázky a odpovede TIGROL JOY C2 5W-30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

O olejoch, len tak, všeobecne ...

Neustále sa stretávame s tým, že naši zákazníci v snahe vybrať ten najlepší olej do svojho štvor - prípadne dvojkolesového milačika, používajú pojmy ako syntetika, polosyntetika, pýtajú sa na porovnanie olejov podľa výrobcov, trvajú na pomaly dnešnom d...
čítať viac