Otázky a odpovede k VALVOLINE LAWNMOVER OIL

Viskozita: SAE 30

Valvoline Lawnmower Oil je prvotriedne mazivo špeciálne vyvinuté pre použitie vo všetkých 4-taktných sekačkách na trávu, rotačných kultivátoroch, malotraktoroch, podlahových upratovacích strojoch a ostatných zariadeniach pracujúcich vo vysokých prevádzkových otáčkach. Tento produkt udržuje motor v čistote a chráni ho proti opotrebeniu a korózii.


POUŽITIE 

Lawnmower Oil je určený pre použití v záhradnej technike, rovnako ako v profesionálnej výbave údržby ako sú rotačné kultivátory. Prakticky všetky zariadenia s malými motormi používané v lese, poľnohospodárstve a priemysle môžu byť mazané týmto produktom. V domácej prevádzke sa dá použiť Lawnmower Oil pre sekačky na trávu, krovinorezy, snehové frézy, atď. Vybavenie skladu ako sú čistiace stroje podlahy a motory vodných púmp môžu byť mazané olejom Valvoline Lawnmower Oil.


1L

Fórum - otázky a odpovede VALVOLINE LAWNMOVER OIL 30



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac