Otázky a odpovede k VIF Super Diesel Aditiv Zimný Forte

Popis:

Vif Super Diesel Aditív Zimný Forte je zimné aditívum do nafty s multifunkčnou prísadou s protikorozným účinkom. Predlžuje životnosť palivového systému vďaka ochrane palivového čerpadla a údržbe čistoty vstrekovacích trysiek. Udržuje nízku spotrebu paliva a zlepšuje prevádzkovú schopnosť vozidla v zimnom období zvýšením cetanového čísla nafty.

Zimný Super Diesel Aditív obsahuje oproti letnej verzii tzv. depresant, ktorý znižuje bod tuhnutia a filtrovateľnosť nafty pri nízkych teplotách až o 5°C. Protipenivostná funkcia prísady potlačuje penenie paliva v celom palivovom systéme. Vif Super Diesel Aditív ochráni váš motor pred negativnými účinkami biozložky, ktorá je povinnou zložkou každého paliva.

Dávkovanie:

Aditívum sa davkuje v pomere 1:2000 do nádrže automobilu pred tankovaním. Dotankovaním nádrže dôjde k premiešaniu aditíva s naftou.

Vlastnosti:

Zimná multifunkčná prísada do nafty s protikoróznym účinkom. Dokonale chráni palivové čerpadlo pred poškodením a udržuje čistotu vstrekovacích trysiek. Predlžuje životnosť palivového systému. Udržuje nízku spotrebu paliva a zlepšuje prevádzkovú pohotovosť vozidla v zimnom období. Obsahuje tzv. Depresant, ktorý znižuje bod tuhnutia a filtrovateľnosť nafty pri nízkych teplotách až o 5°C. Zabraňuje zhlukovateľnosti a vylučovanie parafínu, a tým k upchávaniu palivového filtra.Protipenivostná funkcia prísady potláča penenie paliva v celom palivovom systéme.


10L

Fórum - otázky a odpovede VIF Super Diesel Aditiv Zimný Forte



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Ochrana auta proti korózii

Hrdza dokáže na automobiloch napáchať veľké škody a ich majiteľom narobiť množstvo vrások na čele. Aby ste nepatrili medzi nich, mali by ste sa pred nadchádzajúcou zimnou sezónou dostatočne pripraviť. Koróziou nazývame chemické zmeny, ktorými sa mení pov...
čítať viac