Otázky a odpovede k TIGROL HYD BIO HEES EXTRA

Viskozita: ISO VG 46

Veľmi kvalitný hydraulický olej šetrný k životnému prostrediu, vyrobený na báze rýchlo biologicky odbúrateľných nenasýtených syntetických esterov. Tento olej je z viac než 90% biologicky odbúrateľný podľa testov CEC-L-33-T-82. S rezervou spĺňa požiadavky normy na olej triedy HLP aj HVLP. 

TIGROL HYD BIO HEES EXTRA 46 ponúka tieto ďalšie výhody: Vynikajúcu oxidačnú stabilitu, ktorá je zárukou veľmi dlhej životnosti. Výbornú závislosť viskozity na teplote, vysoký viskozitný index. Neutrálne chovanie voči bežne používaným tesniacim materiálom. Excelentnú ochranu hydraulickej sústavy proti opotrebeniu a korózii. Vynikajúcu filtrovateľnosť a odolnosť proti tvorbe peny. 

TIGROL HYD BIO HEES EXTRA 46 je vhodný na použitie vo všetkých aplikáciách vyžadujúcich vysoko kvalitný hydraulický olej. 

Predovšetkým sa používa v stavebných, poľnohospodárskych alebo lesných strojoch v ekologicky citlivých oblastiach, ako napr. v blízkosti ochranných pásiem vodného zdroja, riek a jazier. Taktiež nachádza uplatnenie pri vodných elektrárňach, ochranných hrádzach a ďalších podobných zariadeniach a je vhodné ho použiť všade tam, kde by konvenčný minerálny olej mohol pri úniku spôsobiť kontamináciu životného prostredia. 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL HYD BIO HEES EXTRA ISO VG 46



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac