Otázky a odpovede k TIGROL JOY 2T

Vysoko výkonný čiastočne syntetický olej tvorený zmesou kvalitných základových olejov a komplexu aditív, určený pre stratové mazanie dvojtaktových motorov. Použitie špeciálnej technológie Low- Smoke umožnilo minimalizovať objemy výfukových plynov a tým tento olej šetrí životné prostredie. Pre uľahčenie optickej kontroly zmesi, alebo hladiny v olejovej nádrži je tento produkt červeno zafarbený. 

TIGROL JOY 2T prináša tieto výhody: Udržuje vysokú čistotu zapaľovacích sviečok, piestov, spaľovacieho priestoru a výfuku. Zaisťuje vynikajúcu ochranu proti opotrebeniu v širokom rozsahu otáčok motora. Odpovedá klasifikáciám pre vysoké zaťaženie- vysokootáčkové, vzduchom chladené dvojtaktové motory. 

TIGROL JOY 2T je určený pre moderné, vzduchom aj vodou chladené dvojtaktové motory motocyklov, mopedov, motokár, snežných skútrov, motorových píl a veľa podobných aplikácií používajúcich palivo s chudou zmesou. Je vhodný ako pre oddelené mazanie (Autolube-Systém), tak aj pre zmiešané mazanie. Pri miešaní s palivom je treba dodržiavať miešacie pomery schválené výrobcom motora (v rozmedzí približne 1:25 až 1:100). 


Fórum - otázky a odpovede TIGROL JOY 2T



KONTAKT

BRATISLAVA:
(+421) (0) 903 582 675

SENICA:
(+421) (0) 907 142 920

Triedenie a vlastnosti motorových olejov

Počas práce motora,motorový olej ako neoddelitelná súčasť motora musí spĺnať širkokú škálu požiadaviek na jeho fungovanie, a to počas celého servisného intervalu. Štandardné definície funkčných vlastností oleja orientované na splnenie ......
čítať viac